
Csülök a'la Tuczentaller
- Előkészítési idő : 60 minutes
- Főzési idő : 3h 00 min
- Adag : 6 fő
Hozzávalók
- A sült csülökhöz:
- Hátsó csülök - 2 db.
- Sárgarépa - 3-4 db.
- Petrezselyem gyökér - 3-4 db.
- Zeller gumó - 1 db.
- Hagyma - 3 fej
- fokhagyma - 5-6 gerezd
- Paprika - 1-2 db
- Paradicsom - 1-2 db.
- Babérlevél - 2-3 db.
- Egész bors - 5-10 db.
- Egész kömény - 10-15 db
- Barna sör - 2-3 dl
- Só - ízlés szerint
- A mártáshoz:
- Vörösbor - 1 dl
- Étkezési keményítő - 2 kk.
- Sűrített paradicsom - 1 kk
- Só - ízlés szerint
- A káposztához
- Vecsési savanyú káposzta - 1 kg
- Kolozsvári szalonna - 15 dkg
- Vöröshagyma - 1 fej
- Zsír - 1 ek
- Só - ízlés szerint
- A gombóchoz:
- Burgonya - 1 kg
- Só - ízlés szerint
- Zsír - 1 ek
- Tojás - 2 db
- Liszt - 15-20 dkg
Elkészítés
Csülök a'la Tuczentaller.
Cap'n John Rotmeat































Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.