2014. december 7., vasárnap

Sonkás kocka


Sonkás kocka

, 2014-12-08

Sonkás kocka

A sajt elhagyható a tetjéről...

Hozzávalók

Elkészítés

A tésztát feltesszük főni, amíg fő a vajat krémesre keverjük a tojás sárgájával, a fehérjéből keményhabot verünk. A krémhez adjuk a tejfölt és a sonkát (füstöltnél figyeljünk mennyire sós a sonka!), sózzuk, borsozzuk, majd finoman hozzá keverjük a felvert fehértjét (vigyázzunk, ne törjük össze!). Ezt összekeverjük még a tésztával is finoman. (Ne spóroljunk a krémmel, mert a tészta nagyon beszívja és száraz lesz! Ha kevésnek ítéljük, inkább a tésztából rakjunk hozzá kevesebbet) A kivajazott tepsibe öntjük. Meghintjük reszelt sajttal és kb 180-200 fokon készre sütjük.
Azonnal, forrón tálaljuk.

 



Sonkás kocka.
Cap'n John Rotmeat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.