2014. december 7., vasárnap

Vadász szelet


Jäger Schnitzel

, 2014-12-08

Jäger Schnitzel

Ezt a gyorsan elkészíthető ebédet még Ausztriában lestem el.

Hozzávalók

Elkészítés

A nokedlit kiszaggatjuk. (Mindig többet csinálok, ilyenkor másnap lehet belőle tojásos nokedli vagy sajtos nokedli). A húst kissé kiklpofoljuk, sózzuk és borsos lisztbe megforgajuk. Zsíron hirtelen megsütjük, majd félretesszük. A visszamardt zsírban a füstölts sonkát és gombát lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Kevés alaplével vagy vízzel felengedjük és beletesszük a hússzeleteket. Fedő alatt készre pároljuk. Ha puha a hús, felöntjük tejszínnel. Megforraljuk, majd vízzel elkevert keményítővel besűrítjük.

 



Vadász szelet.
Cap'n John Rotmeat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.